En dag tilbage…

How goes it, my readers? 🙂

Så er der altså kun knap et døgn til vi fremviser “Dead buddies”-forestillingen, og jeg er ret spændt på resultatet!

Vi havde øvegang i lørdags, hvor jeg desværre kun kunne være med et par timer, men der fik vi trænet lidt spontanskrivning ud fra nogle stikord, selvfølgelig med efterfølgende respons. Jeg fandt bl.a. ud af, at jeg skriver bedst som Simon når jeg skriver om noget, jeg ikke aner hvad er! Så jeg skal altså bare gribe fat i en hændelse jeg ikke ved noget om på forhånd og lade den køre derfra. Dog skal jeg forsøge samtidig at arbejde med hans musikelskende natur og bruge den følelse han har, når han laver sit musik og føler sig hjemme.

I morgen står den i høj grad på øvning, også sammen med dramafolkene og musikerne, og så kører vi på om aftenen. Jeg er som sagt ret spændt på, hvad det ender med, men det burde være muligt at skrive noget godt, uanset hvad der kommer ud af det. Om ikke andet får vi i morgen mulighed for at det meste på plads, og så kan vi jo kun bede til at det går godt om aftenen.

Bortset fra det tror jeg desværre ikke jeg har så meget nyt at fortælle… Be safe out there og læs nogle gode bøger, det skulle være så sundt. 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: