Profil

Navn: Simon

Brugernavn: Voice_oVer_theRe

Køn: Mand (dreng)

Alder: 16 år

Bopæl: Tølløse

Yndlingsnummer: ”So real” af Jeff Buckley, primært pga. det syrede i sangen

Yndlingsmusik: Musikentusiast, derfor meget blandet, gerne lidt dark, mystisk, hovedsagen er, at det har en dybere mening, gerne instrumental, ex Ludique, Trentemøller, Nephew, indimellem Evanescence og Imogen Heap o.lign.

Frase: Meget engelsk, somme tider hele sætninger, nogle gange bare små udtryk som ”Well”, ”Seriously”, ”Hopefully” o.lign., ofte med … i slutningen af sætningen … Cutter endelser ud (ik, ka), simpelt, han betragter det ikke som hans egentlige udtryksform.

Snack: Snickers og tørre cornflakes

Info: Denne lille snas er egentlig bare en profil over den person, jeg skal skrive om i forbindelse med performance-projektet “Dead buddies”, der skal opføres på vores skole i uge 10. Som den faste læser på denne side kan se, har jeg igen brugt Tølløse, mest fordi jeg ikke synes, at jeg er helt færdig med den by ;). “Yndlingsnummer” refererer til de sange, vi har taget udgangspunkt i. Her bad vores lærer os om at finde det nummer, vores person bedst kan lide, plus at vi skulle tænke over, hvilken snack han/hun ville spise under blogningen, og resultatet af mine overvejelser kan ses ovenfor.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: