Visitkort

CaecaDuc //
Madeira Hatteress
Designer in spe
Irgendvej 4
4340 Tølløse

”I am always present for future needs”

Info: Denne opgave gik – som titlen antyder – ud på at skrive et visitkort eller en gravstenstekst. Fokus lå mest på at få skabt en person, eller i det mindste give læseren nok oplysninger til at han/hun selv kunne skabe en. Så jeg valgte at angribe det på en meget legende måde. “CaecaDuc” er en sammentrækning af et ordsprog på latin, der (ifølge http://www.yuni.com/library/latin.html) lyder: “Caeci caecos ducentes” og betyder “Blind are led by the blind”. Navnet “Madeira Hatteress” kom af, at jeg oprindelig bare ville have skrevet “Mad hatter” som erhverv, men besluttede at det skulle være en kvinde (derfor hateress) og at Madeira i grunden lød ret flot. So there you go!
Responsen på mit kort var først og fremmest, at det var virkelig gennemarbejdet, og de fleste fik et godt billede af, hvem hun egentlig er. Derimod var min lærer ikke så glad for “in spe” og jeg har overvejet at erstatte det med “a-go-go”, men igen er det mest for sjov. Kommentarer modtages som sædvanlig gladeligt. 🙂

Næste opgave bliver naturligvis at skrive et stykke prosa om vores person, så følg endelig med hvis I vil høre mere om Madeira Hatteress.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: